Σαν αντιπροεδρος του συλλογου μας θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε καποια απο τα μελη μας που εδωσαν το κατι παραπανω και αυτη τη φορα ωστε αυτη η εκδηλωση να εχει την επιτυχια που ειχε.
και πρωτα απο ολα στις κυριες του συλλογου τζενη κρυσταλια που υπερεβαλαν εαυτον και στην μαριλενα και λουκια που βοηθησαν στο σερβις.
ενα μεγαλο ευχαριστω και μπραβο για τον γραμματεα μας πανο για την χαραξη της διαδρομης την καταγραφη του ροαντμπουκ αλλα και την συμμετοχη του σε ολη την διαδικασια της οργανωσεις.
στον προεδρο μας γιαννη για τα ατελειωτα χιλιομετρα που εγραψε τσεκαροντας την διαδρομη και οχι μονο
στο γιωργο για την συμμετοχη του σε ολα αλλα και την παραχωρηση του μαγαζιου του για την εκδηλωση
το μελος μας παναγιωτη για την προσφορα του κρασιου
τον χρηστο με το τεριος το σακη τον βαγγελη τον γιωργο τον αντωνη για την βοηθεια τους
και τελος ολα τα μελη που συμμετειχαν στην εκδηλωση αυτη.
αν εχω ξεχασει καποιον συνχωρεστε με.
ευχαριστουμε και παμε για την επομενη εκδηλωση συντομα
και πρωτα απο ολα στις κυριες του συλλογου τζενη κρυσταλια που υπερεβαλαν εαυτον και στην μαριλενα και λουκια που βοηθησαν στο σερβις.
ενα μεγαλο ευχαριστω και μπραβο για τον γραμματεα μας πανο για την χαραξη της διαδρομης την καταγραφη του ροαντμπουκ αλλα και την συμμετοχη του σε ολη την διαδικασια της οργανωσεις.
στον προεδρο μας γιαννη για τα ατελειωτα χιλιομετρα που εγραψε τσεκαροντας την διαδρομη και οχι μονο
στο γιωργο για την συμμετοχη του σε ολα αλλα και την παραχωρηση του μαγαζιου του για την εκδηλωση
το μελος μας παναγιωτη για την προσφορα του κρασιου
τον χρηστο με το τεριος το σακη τον βαγγελη τον γιωργο τον αντωνη για την βοηθεια τους
και τελος ολα τα μελη που συμμετειχαν στην εκδηλωση αυτη.
αν εχω ξεχασει καποιον συνχωρεστε με.
ευχαριστουμε και παμε για την επομενη εκδηλωση συντομα